< Programın bazı kişilerde 100% çalışırken, bazı kişilerde silmeme sorunu yaşamasının tespit edilmesi üzerine; Program 21.12.2016 23:14   tarihinde güncellenip hatası giderilmiştir >

 

Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere, yeni yapmış olduğum, tek tuşla tüm facebook mesajlarınızı silebileceğiniz bir programdan bahsedeceğim, Facebook Toplu Mesaj Silme Programı v1.0 ! Bu program sayesinde hiç zahmet etmeden tüm facebook mesajlarınızı temizleyebilirsiniz hem de filtreleme yaparak... Mesajının silinmesini istemediğiniz İsimleri Filtreleme kutucuğuna yazmanız yeterli. Diğer programlarıma da göz ataiblirsiniz, programlarımın hiçbirinde güvenlik riski bulunmamaktadır. 

 

Facebook Toplu Mesaj Silme programıyla tüm mesajlarınızı tek tuşla otomatik olarak silmeniz için tek yapmanız gereken şey, programı indirip program içindeki tarayıcıdan giriş yapmak. Daha sonrasında Sol Üstteki 'Başla' Butonuna basmanız yeterli !

 

 

Detaylı Kullanım : Mesajının silinmesini istemediğiniz isimleri soldaki kutucuğa giriniz. Her satıra bir isim giriniz.

 

Örneğin :

Ali Can

Ahmet Yıldız

 

İsimleri harfi harfine girdiğinizden emin olun yoksa o mesaj da silinir.

 

Daha sonrasında ekrana gelen tarayıcıdan facebook hesabınıza giriş yapın ve 'Başla' butonuna basın ve ardından arkanıza yaslanarak Facebook Otomatik Toplu Mesaj Silme Programı'nın tüm mesajlarınızı silmesini bekleyin.

Bu esnada çay kahve falan alabilirsiniz programı aşağı indirebilirsiniz, oyununuza girebilirsiniz size kalmış :)

 

Güncellemeler için Facebook sayfamı beğenin ve takipte kalın !

Facebook Sayfam : https://www.facebook.com/CodedByEmreAkdemir/

 

Sitedeki diğer programlara da göz atmayı unutmayın.

İyi Eğlenceler !

 

Kullanım Videosu :

 

 

 

 

v1.0

İndir