Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere diğerlerine benzemeyen bir kod daha vereceğim. Kodlaması tamamen bana aittir. Bu kod sayesinde bi gönderideki beğenenler üzerinden toplu arkadaş ekleme yapabilirsiniz.

Otomatik olarak kendisi aşağı kaydırıp butonlara kendisi tıklıyor hiçbirşey yapmanıza gerek kalmıyor. Hatta ve hatta kaç kişi eklemek istediğinizi siz belirleyebiliyorsunuz ! Siz hiçbirşey yapmayın kendisi otomatik olarak kaydırsın.

 

Facebook beğenenlerden arkadaş ekleme kodunun kullanımı (2017 - Güncel) : 

 

Öncelikle facebook sayfamı beğenmeyi unutmayın !

https://www.facebook.com/CodedByEmreAkdemir/

 

Daha sonra tek yapmanız gereken Chrome, internet explorer veya Mozilla tarayıcınızdan davet etmek istediğiniz sayfaya girip bir gönderinin altındaki beğenenlerin isimlerinin yazdıkları yere tıklayıp beğenenlerin olduğu pencereyi açmak !

Yani normal tarayıcınızdan sayfanıza giriyorsunuz. Gönderiden beğenenleri gösteren pencereyi açıyorsunuz ve aşağıda vermiş olduğum kodu F12 (Öğeyi denetle) kısmındaki konsola yapıştırıp Enterlıyorsunuz ! Hepsi bu kadar. Beğenenler penceresi açıldığında kişilerin yüklenmesini bekleyin.

 

En üstteki eklenecek kişi sınırında yazan 5000 rakamını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İsterseniz 10 yapın 10 kişi ekleyince, eklemeyi bıraksın.

 

Not : Kodlama bana ait olduğu için, değiştirilmemesi için kodu şifreledim.

 

Kod :