Hazır olun Twitter Kullanıcıları ! Çünkü şimdiye kadar görmediğiniz duymadığınız bir program geliyor. Twitter Takip Analiz ! Bu program sayesinde sizi takip etmeyenleri tek tuşla bulup, tek tuşla hepsinden vazgeçebileceksiniz. Bitti mi ? bitmedi tabii ki. Yine tek tuşla 1000 kişiyi takip edebileceksiniz ve takipçilerinizi çok kolay bir şekilde arttırabileceksiniz! Takipten vazgeçmek istemediğiniz kişiler, sanatçılar, futbolcular mı var ? Merak etmeyin onları da düşündük. Programdaki Beyaz Liste kısmına takipten vazgeçmek istemediğiniz kullanıcıları ekliyorsunuz. Ve sizi takip etmeseler bile takipten vazgeçmiyor. Ve en önemlisi de bu program ücretsiz !

 

Mesela sizi takip etmeyen 5000 kişi olsa bile bu program sayesinde bulup hepsinden vazgeçebileceksiniz. Bu özelliği (takipten vazgeçme özelliğini) kullanmak için hiçbir kredi, sınır vs. bişey yok.

Programda farklı özellikler açmak için de tek yapmanız gereken sadece referans adresinizle (programa giriş yaptığınızda sağ üstte bulunuyor) başka arkadaşlarınıza bu programı kullandırtmak. Yani mesela 1000 kişiyi takip etme özelliğini açmak için 10 arkadaşınıza bu programı kullandırtmanız gerekiyor.. İstediğiniz zaman aralığıyla istediğiniz tweet listesinden otomatik tweet atma özelliğini kullanmak için de daha fazla arkadaşınıza programı kullandırtıp kredi toplamalısınız. Yani anlayacağınız başka arkadaşlarınıza bu programı önerip kullandırtarak kredinizi arttırıp yeni yeni çok mükemmel özellikler açabilirsiniz.

 

Artık Ücretsiz Referans Puanı alıp tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Referans Puanı alıp tüm özellikleri açmak için programı kurduktan sonra iletişime geçiniz

 

Bazı Ekran Görüntüleri

 

Twitter Takip Etmeyenleri Bulma

Twitter Takip Etmeyenleri Bulma

 

Twitter Takip Etmeyenleri Bulma

 

 

Twitter Takip Etmeyenlerden Vazgeçme

Twitter Takip Etmeyenlerden Vazgeçme

 

Twitter Otomatik Takip Etme

Twitter Otomatik Takip Etme

 

 

Yakında Eklenecek Olan Özellik : Tek Tuşla Aktif Olmayanları Bulup, Tek Tuşla Vazgeçme

Twitter Aktif Olmayanları Bulma

 

 

Kullanımı

Programın kullanımı çok basit. Sadece tek bir kere twitter uygulamanızı oluşturup programa gerekli token bilgilerini eklemeniz gerekiyor. Zaten geriye sadece tek butona basmak kalıyor.. Videoyu izleyip nasıl twitter uygulaması oluşturup programa nasıl ekleyebileceğinizi öğrenebilirsiniz. İyi takipçi arttırmalar !

 

Video : 

 

v1.0

İndir