Merhabalar arkadaşlar. Sizlere Streamerlar için yaptığım özel projeleri yayınlamak için yaptığım web sitesinden bahsedeceğim.

 

Web sitesi : https://streamers.emreakdemir.com.tr

 

Nedir bu https://streamers.emreakdemir.com.tr ?

Bildiğiniz üzere twitch.tv üzerinden yayıncılar oyun oynayarak vs yayın yaparak izleyicilerin keyifli vakitler geçirmesini sağlıyor. Fakat ben son zamanlarda bu olayın iyice monotonlaştığını düşünüyüorum ve twitch.tv'ye artık yeni içeriklerin gerektiğini düşünüyorum. Çünkü bi yerden sonra sürekli aynı oyunları oynayarak yayın yapmak izleyicileri sıkabiliyor ve ben de bunu çözmeyi amaçlayıp yepyeni içeriklerle karşınıza çıkıyorum !

Gelelim asıl olaya, Bildiğiniz üzere twitch.tvde yapılan yayınlar bir nevi televizyon yayınları gibi ama daha çok oyunlara yönelik. Peki ne yapıcaz ? Göstermiş olduğum web sitem üzerinden bir takım yarışma programları yayınlıyorum. Sürekli farklı tür ve versiyonlar gelecek. Örneğin : Varmısın Yokmusun programı neden televizyonda var da twitch.tvde yok ? Mesela varmısın yokmusunun aynısı olsun yayıncı sunucu olsun ve para yerine de daha çok oyunlardaki itemlar ön planda olsun. Mesela neden varmısın yokmusunda 500.000 Tl kazanmak değil de Bi karambit kazanmak istemeyelim ? Bu şekilde hem yayıncı hem izleyici keyifli vakit geçirebilir hem de şanslı yarışmacılar güzel itemlar kazanabilir.

Eğer web siteme göz atarsanız Varmısın Yokmusunun yarışmasının Cs Go, Steam ve Lol versiyonlarını görebilirsiniz. Ben başlangıç olarak Varmısın yokmusunu yaptım. Mesela bunu ilk yayıncı Brcevik arkadaşımız yayınlamıştı, fikir ondan çıkmıştı ve ben de ona Varmısın Yokmusun programını kodladım ve ilk yayınını yaptı. Konsept izleyicilerden büyük beğeni toplamıştı. Ben şu anda o yaptığım programı ve fikri geliştirip çeşitli programlar ve yarışmalar yapıyorum ve bunları streamerlar için özel yapmış olduğum web sitemden satışa sunuyorum !

 

Eğer siz de bir yayıncıysanız çeşitli projeler ile ilgili olarak benimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Görüşmek üzere