Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere yapmış olduğum bir programdan bahsedeceğim. Bu programın adı Varmısın Yokmusun Cs GO.  Programın kodlaması tamamen bana aittir. Brcevik arkadaşımın ricasıyla kodladığım çok güzel bir program.

 

 

 

 

 

 

 

Yayından bir ekran görüntüsü : 

Yayından bir ekran görüntüsü

Program tamamen gördüğünüz gibi :) Arkadaşımız eşyaları vs tanımlıyor fiyatlarını yazıyor. Başlat tuşuna bastığında da, ona göre dinamik olarak dizilim gerçekleşiyor. Sandıkların içine yerleştirilen değerler tamamen rasgele yerleştiriliyor. Yani içini kimse göremiyor arkadaşlar. Sunan kişi de dahil :)

 

Varmısın Yokmusun Cs:Go

 

Programın içeriği bildiğimiz televizyon programı olan var mısın yok musun ile tamamen aynı. Roller ve ödüller biraz farklı. Fakat son zamanlarda en popüler oyunlardan biri olan Counter Strike Global Offensive (Cs:Go) 'e uyarlanmış hali. Fikir brcevik arkadaşımıza ait. Kendisi yayıncıdır. Böyle bir projesi olduğunu söyledi. Benden istediklerini rica ettiklerini yazdı ben de gerçekleştirdim. Hatta bana anlattığı şekli ve benim ilk yaptığım halini burak arkadaşımızın facebooka attığı bir caps ile açıklayayım :)

 

 

Caps

 

 

Bu programla ilgili daha somut birşeyler istiyorsanız, bu program ile yaptığı yayınlardan videolar izlyebilirsiniz. Mesela ben bir tanesini atayım. Multiplayer kanalında 100.hafta kutlamalarında yapılan bir yayını buraya koyuyorum :

Programı satın almak için benimle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer programları satın almak istiyorsanız Streamerlar için yapmış olduğum web siteme göz atabilir demolarını indirerek inceleyebilirsiniz..