Öncelikle bu yazı Arkadaşlarını Facebook Sayfasına davet etmek isteyenler için geçerlidir. Eğer gönderilerinizi beğenenler üzerinden davet yapmak istiyorsanız diğer konuya göz atmalsınız.

Diğer konu : Efsane Facebook Beğenenlerden Toplu Davet Kodu En Güncel 2016 !

va  

Merhabalar arkadaşlar. Bugün sizlere diğer standart facebook davet kodlarına benzemeyen bir davet kodu vereceğim. Kodlaması tamamen bana aittir. Siz de kullandıktan sonra farkı göreceksiniz zaten,

otomatik olarak kendisi aşağı kaydırıp butonlara kendisi tıklıyor hiçbirşey yapmanıza gerek kalmıyor. Hatta ve hatta kaç kişi davet etmek istediğinizi siz belirleyebiliyorsunuz ! Siz hiçbirşey yapmayın kendisi otomatik olarak kaydırsın.

 

Efsane facebook toplu davet kodunun kullanımı (2016 - Güncel) : 

 

Öncelikle facebook sayfamı beğenmeyi unutmayın !

https://www.facebook.com/CodedByEmreAkdemir/

 

Daha sonra tek yapmanız gereken Chrome, internet explorer veya Mozilla tarayıcınızdan davet etmek istediğiniz sayfaya girip davet penceresini açmak !

Yani normal tarayıcınızdan sayfanıza giriyorsunuz. Davet penceresini açıyorsunuz ve aşağıda vermiş olduğum kodu F12 (Öğeyi denetle) kısmındaki konsola yapıştırıp Enterlıyorsunuz ! Hepsi bu kadar. Davet penceresi açıldığında kişilerin yüklenmesini bekleyin.

 

En üstteki davet edilecek kişi sınırında yazan 5000 rakamını istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İsterseniz 10 yapın 10 kişi davet edince davet etmeyi bıraksın.

 

Not : Kodlama bana ait olduğu için, değiştirilmemesi için kodu şifreledim.

 

Facebook Toplu Davet 2018

Kod : 

 

Eğer eski görünümde davet penceresi açılanlar varsa bu kodu deneyebilirler